Cardioloog
 Dr. H.J.M. Braat
www.hospitalclinicabenidorm.com
medische luchtbrug
hart revalidatie
www.clinicaasistel.com
 
Nederlands Español English Deutsch
  Hospital Clinica Benidorm
  Medische Luchtbrug
Op deze pagina kunt u lezen hoe u zich eventueel in het HCB kunt laten behandelen aan uw hart, zonder wachttijd, terwijl u gewoon in Nederland woont. Met dank aan Brussel en de nieuwe Europese zorg wetgeving is het vanaf 2009 mogelijk geworden voor patiënten zelf te kiezen waar ze behandeld willen worden, mits de kwaliteit gegarandeerd gelijk is aan of hoger ligt dan in Nederland en de totale kosten niet hoger zijn dan ze in Nederland zouden zijn. Omdat wij in het HCB aan beide eisen voldoen heeft u de mogelijkheid voor ons te kiezen. Vermeldenswaardig is dat ook uw reiskosten worden vergoed. Net zoals alle goede hartcentra in Nederland volgen wij in het HCB de Europese richtlijnen t.a.v. alle geboden cardiale behandelingen. Als u meer wilt weten over het HCB kunt u eens kijken op www.clinicabenidorm.com.

Het idee van deze Medische Luchtbrug is gekomen uit de grote tevredenheid van de duizenden Nederlandse patiënten die u zijn voorgegaan. Benidorm is altijd een enorme trekpleister voor o.a. Nederlanders geweest en het HCB heeft dus al tientallen jaren ervaring hiermee. De laatste jaren klagen bovendien steeds meer mensen over wachttijden in Nederland, of de onpersoonlijkheid van sommige grote Nederlandse (universiteits) ziekenhuizen.
In het HCB hebben wij geen wachttijden en omdat we geen opleidingscentrum zijn ziet u altijd direct de specialist, in dit geval dus mij. U heeft altijd uw eigen kamer of indien gewenst een tweepersoonskamer.
Wat uw eventuele beweegreden ook is om voor ons te kiezen, voor uw verzekeringsmaatschappij is het in principe eender en wees er van verzekerd dat wij als team onze uiterste best zullen doen u zo goed en comfortabel mogelijk te behandelen.

De cardiale behandelingen die in aanmerking komen tot dusver zijn:
  • dotterprocedures
  • bypass operaties met of zonder hartklep reparatie of vervanging
  • implantatie van de ook in Nederland gebruikte merken pacemakers en inwendige defibrillators (de AICD´s), Medtronic en Guidant.
  • ablatie procedures (wegbranden van hartritme stoornissen)
Bypass en hartklep operatie team
van Dr. Ramiro Montenegro,
Cardio-thoracaal chirurg
Dr. Aurelio Quesada
Cardioloog-electrofysioloog
Pacemakers, ICD´s en ablaties

Als Nederlands cardioloog in Benidorm verzorg ik alle contacten met uw Nederlandse (huis)arts en of cardioloog en zorg ik dat alle correspondentie aan u en aan uw cardioloog in het Nederlands geschreven is. Vaak is het vrijwel altijd schijnende zonnetje het enige dat u eraan doet denken dat u in Zuid Spanje bent, want het HCB heeft diverse Nederlandse tolken en vertalers. Omdat we het u zo gemakkelijk mogelijk willen maken, regelen en betalen wij ook al het vervoer. U wordt, indien gewenst, gehaald en gebracht van en naar het vliegveld zowel in Nederland als in Spanje.
Wanneer u er voor heeft gekozen om zich in Benidorm te laten behandelen aan uw hart, zal Ana Vasbinder of Brenda Vlemmings contact met u opnemen.

Vanuit Rotterdam, Amsterdam en Maastricht vertrekken wekelijks vele vluchten naar Alicante. De gemiddelde vluchtduur is twee uur. Vanaf het vliegveld El Altet in Alicante is het HCB nog een half uurtje rijden met onze speciale autobus.

Voor alle vragen m.b.t. deze Medische Luchtbrug kunt u bellen of mailen naar:

Dr. H.J.M. Braat
e-mail:info@cardiototal.com
Telefoon: 0034-965 853 850
              vraag naar Brenda doorkiesnummer: 5525
Speciaal gratis nummer: 0034-900333123